Avís Legal

AVÍS LEGAL SOBRE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DE CEL NET

RESPONSABLE

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades personals?

Identitat: PLATAFORMA CEL NET

Correu electrònic: info@celnet.cat

FINALITATS

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?​

En compliment del disposat al Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional resultant de l'aplicació, t'informen que a Cel Net tractem les dades personals recollits al formulari del butlletí tan sols per enviar-te informació relacionada amb les acciones i campanyes de la Plataforma i/o fer un registre d'episodis contaminants.

TEMPS DE MANTENIMENT DE LES DADES

Quant de temps conservem les teves dades?

Les teves dades seran conservades fins que et donis de baixa del butlletí enviant-nos un correu electrònic a la direcció esmentada anteriorment. En el cas del registre d'episodis contaminants, les conservarem fins que se'ns comuniqui la voluntat d'eliminar-les.

LEGITIMACIÓ

La base legal pel tractament de les dades personals corresponents a la finalitat indicada a l'apartat anterior radica en el consentiment per part de l'interessat en facilitar voluntàriament la seva direcció de correu electrònic (clara acció afirmativa).

DESTINATARIS

Les dades personals no seran cedides a tercers ni organismes o autoritats públiques.

DRETS

Tens dret a obtenir informació sobre com tractem les dades personals Cel Net. Tens dret a accedir a aquestes dades i/o sol·licitar-ne una rectificació o supressió.

Si desitges exercir qualsevol dels teus drets, envia'ns a la direcció de correu electrònic info@celnet.cat.

POLÍTICA DE COOKIES

Aquesta pàgina web no utilitza Cookies de cap tipus.