Què pots fer tu

Dóna't d'alta al butlletí

Estigues informada i fes difusió

Estar informades és el millor que podem fer per trencar el tabú que hem viscut les darreres dècades. Per fer-ho, pots seguir-nos a facebook, twitter o el nostre canal de telegram. Et demanem que parlis de la problemàtica en els teus cercles i si t’hi animes, podem fer una xerrada-debat al teu poble!

Mobilitza el teu poble!

Si ets d’algun poble veí al complex petroquímic del Camp de Tarragona, tant del Polígon Nord com Sud et necessitem! Fica’t en contacte amb nosaltres i posem en marxa una campanya per demanar al teu Ajuntament que financïi un estudi de qualitat de l’aire i protegeixi la població.

Fes una aportació econòmica

La Plataforma sobreviu amb recursos propis, necessitem diners per tirar endavant la nostra activitat. Volem ser molt transparents, si fas una donació a la plataforma els diners es destinaran principalment a campanyes de comunicació i materials de difusió.

Número de compte: ES85 1491 0001 2030 0007 6510

Forma part de Cel Net

Tenim molta feina però sabem gaudir-la. Som creatives, tenim energia i ens ho passem molt bé! Si estàs interessada en col·laborar de la Plataforma de manera puntual o regular, escriu-nos un correu!

Actua davant els episodis contaminants

Quan visquis una incidència com pudors, soroll, flames, molèsties (com irritació a l'aparell respiratori, ulls, mal de cap, etc) al Camp de Tarragona registra-les en aquest formulari. Les dades ens ajuden a visibilitzar la continuïtat de la contaminació així com tenir dades reals. Recorda que també pots trucar al 112 i deixar registrada la queixa, tot i que no s'utilitza la informació és una manera de fer constar el malestar.